Comenzile pot fi inregistrate la orice ora, fiind preluate si procesate in ordinea inregistrarii lor. Comenzile sunt procesate de un consultant in intervalul orar: L-D 08:00-20:00.

Fiecare comanda plasata pe site-ul nostru este verificata pentru a se confirma compatibilitatea pieselor cu automobilul pentru care s-a efectuat cautarea. Pentru verificarea comenzii este necesar sa ne furnizati marca, modelul, capacitatea cilindrica si anul fabricatiei masinii iar in unele cazuri detalii suplimentare necesare identificarii reperului corect(seria de sasiu, fotografie talon, cod piesa cautata)

La comenzile fara date de identificare ale automobilului la care nu se poate verifica compatibilitatea, produsele vor fi livrate conform comenzii, fara a se face verificarea alegerii dvs.

După ce ati plasat comanda, veti fi contactat telefonic de unul dintre operatorii nostri pentru a confirma comanda si pentru a va comunica termenul de livrare.

Comanda online – 24 de ore din 24, 7 zile din 7

Identificare automobilului

Identificarea masinii se face folosind selectorul auto de pe bannerul din homepage.

Selectarea piesei

După selectarea automobilului, navigarea este usoara si se poate face prin parcurgerea categoriilor de produse. Dupa aceasta selectie se poate filtra subcategoria din care face parte piesa dorita. Rcboffroad ve prezinta urmatoarele categorii de piese auto: auxiliare, accesorii, sistem franare, sistem de racire, sistem ambreiaj, punte fata spate, sistem de esapament, sistem de directie, sistem de alimentare combustibil. Fotografiile prezente in acest webshop sunt produse reale, usurand identificarea piesei dorite. Fiecare produs are codul original (unde este posibil) si o scurta descriere care include marca sau provenienta plus alte informatii suplimentare necesare montarii corecte a produsului.

Adauga piesa in cosul de cumparaturi

După identificarea produselor acestea trebuiesc adaugate in cosul de cumparaturi pentru a putea fi comandate, apasand butonul "Adauga in cos". Continutul cosului de cumparaturi trebuie analizat cu atentie inainte de plasarea comenzii. Puteti renunta la un articol prin apasarea pictogramei [x] plasate pe fiecare rand, chiar dupa denumirea produsului.

Plaseaza comanda

Client nou – dacă sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul "Trimite comanda". Client existent - introduceti email-ul si parola in campurile afisate si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimite comanda". Comanda rapida – daca doriti sa plasati o comanda fara sa va inregistrati trebuie doar sa completati numarul de telefon si email-ul iar un operator va va contacta pentru a stabili restul detaliilor de livrare.

Serviciul de plata online cu cardul

Acceptam plata online cu orice card VISA sau MasterCard. Toate platile sunt procesate prin intermediul - de completat

Comanda telefonica

Puteti plasa o comanda telefonica la numarul de telefon 0040770443642

Comanda prin e-mail

Puteti plasa o comanda trimiţând un e-mail la rcbsoffroad@gmail.com

Cerere oferta de pret

Daca nu gasiti produsul dorit in catalogul nostru online puteti plasa o cerere de oferta utilizand adresa de email rcbsoffroad@gmail.com Dupa ce trimiteti cererea de oferta pret, in cel mai scurt timp, veti primi un e-mail cu oferta noastra. Puteti transforma o cerere oferta pret in comanda ferma, dand reply la e-mail-ul pe care l-ati primit cu oferta noastra sau folosind numarul de telefon.